RøverRadion tok imot hyllest fra bransjen.

18. september var det Prix Radio utdeling i sammenheng med Radiodager i Oslo. Dette var Røverhusets første besøk på Radiodager og det var vanskelig å vite hvordan vi skulle bli tatt imot. 

 IMG 9388

RøverRadion var nominert til hele fire priser, sammen med kremen av norsk radio. Det er en ære å bli nominert. Vi ble behandlet med respekt og tatt imot med åpne armer av Norges radioelité. Tusen takk folkens!

Da prisen for «Beste Sendeflate Lokalt/ Disktrikt» skulle deles ut var det ingen røvere som trodde dette skulle skje:

 

 

Røverhuset er en veldedig forening som er avhengig av støtte fra givere med store hjerter, en tro på at kriminelle kan rehabilliteres og at ytringsfrihet er en menneskerett.

Vi vil rette en stor takk til de som har gjort det mulig for oss å gi norske innsatte en stemme utad. Tusen hjertelig takk til KDI, Sparebankstiftelsen DNB, Eckbos-legater, Bergesenstiftelsen, Politidirektoratet, Stiftelsen Scheibler, FofoGofo og Helle Bennetts Allmennyttige fond.

Om du vil hjelpe, kan du donere her eller bare velge oss når du panter flasker, siden vi er en del av Grasrotandelen.

 

Også en STOR takk til de vi samarbeider med, som også gjør en stor forskjell i livene til innsatte og utsatte i Norge. Stor bamseklem til Stiftelsen Retretten, Wayback Oslo, Røde Kors Nettverk Etter Soning og Rettferd For Taperne.
Vi må ikke glemme å sende en stor takk til alle ansatte i Oslo Fengsel, spesielt Pål Endresplass, Ole Johannesen, betjentene på C2 og C3 og de nydelige folka vi jobber skulder til skulder med på Fritid.

Klem fra Mina og Røverne

 

 

IMG 1327 

Leave a Comment