Røverne i RøverRadion

Her er alle talentene våre i RøverRadion.

oslof
Alex er programleder, klipper og produsent i RøverRadion i Oslo Fengsel. Alex har vært med oss fra starten. Han er kjent for sin svarte humor, sitt utrolige skråblikk og sine svært skitne tanker. Alex er fra Fredrikstad, noe ledelsen i Røverhuset er spesielt glade for. Bli brevvenn med Alex her.

Solider Man
Bjørnar vant «Fengselstalenter» i Oslo fengsel 2014 og har siden vært røvermusiker og programleder i RøverRadion. Bjørnar skal spille inn albumet sitt med Røverhuset og Røde Gorilla Studio, så fort han slipper ut i juni. Bjørnar er vittig, utrolig musikalsk og er fast sidekick til Alex.

 Se Bjørnar i Fengselstalenter:

 

Bli brevvenn med Bjørnar her.

dan
Daniel er programleder, klipper og produsent i RøverRadion i Oslo Fengsel. Daniel skal innen kort tid på overgangsbolig, og da blir han å høre live fra RøverRadion på utsiden, sammen med makker, Benjamin. Daniel er seriøs, med et lurt blikk i øynene, og når han skal spille inn noe, er det ofte gjort i en tagning.

Hør Daniel snakke om sine valg i livet:

Bli brevvenn med Daniel her.

Wollie, bedre kjent som «Svensken», eller «Matmonsteret». Han jobber i RøverRadion i Oslo Fengsel. Wollie kan du kaste inn i studio, og han leverer til de grader. Wollie er sarkastisk, selvironisk og morsom. Så fort han kommer ut om noen små uker, reiser han hjem til Sverige, men Røverhuset skal holde kontakten. Bli brevvenn med Wollie her.

gho
Ghost er tekniker og sidekick i RøverRadion i Oslo fengsel. Ghost er den mest diplomatiske mannen i gjengen, og er helt rå på temadiskusjoner. Ghost er også den i redaksjonen med kulest dansestil, og når han setter i gang, klikker det for oss andre og vi må opp å hoppe og klappe. Vi krysser fingrene for at Ghost kan jobbe med oss når han slipper ut. Bli brevvenn med Ghost her.

Kahn er den yngste av røverne. Han er sidekick, DJ og nyhetsmann i RøverRadion i Oslo Fengsel. Khan har haugevis med energi, noe som kan ha noe å gjøre med det enorme sukkerinntaket. Kahn er en seriøs fyr på lufta, men kan også plutselig dukke opp med morsomme og bisarre ideer, som da han laget en tirade mot menn med Uggs.

Bli brevvenn med Khan her.

us
Usman er programleder i RøverRadion, og han er også kjent som «Stjerna» i RøverRadion. Han har nylig sluppet ut fra Oslo Fengsel og jobber nå som frivillig i Røverhuset. Usman har Systemisk Sklerose og han snakker åpenhjertet om sykdommen i programmene våre. Usman har verdens største hjerte, og er alle røvernes beskytter. Han hører du i RøverRadion fremover.

Ta gjerne kontakt usman@roverhuset.no

IMG 8296
Benjamin er programleder, journalist og klipper i RøverRadion. Han blåste hodene av oss med sin enorme kreativitet, store arbeidskapasitet og teft for radio. Benji bor nå på utsiden av Oslo Fengsel på Sandaker Overgangsbolig. Han jobber for Røverhuset på utsiden og er i praksis i StudStudios.

Ta gjerne kontakt benjamin@roverhuset.no

IMG 7729
Ole er tekniker og produsent i RøverRadion på utsiden. Han satt i Oslo Fengsel inntil nylig. Ole jobber i Røverhuset og på Røde Gorilla Studio. Ole er hitmaker, hundehvisker og mannen med høyst utviklet rettferdighetssans.

Ole har med sin kollega Trygve i Røde Gorilla produsert sin første låt, Josephine.

Ta kontakt ole@roverhuset.no

IMG 6062
Bjørn var tidligere programleder for RøverRadion i Oslo Fengsel, men har de siste månedene jobbet som Røverreporter fra Hassel Fengsel. Der hører vi om kuer som føder og det rapporteres fra utflukter som rally og skiturer. Bjørn har teft for gode radiosaker, og har en nydelig radiostemme. Bli brevvenn med Bjørn her.

Dag klipper lyd, og er makkeren til Bjørn i Hassel Fengsel. Dag er kongen av Røvertabber og Røverråd. Mannen er full av energi, humor og selvironi. Bli brevvenn med Dag her.

IMG 7396
Aleksander er mannen med lengst fartstid i Røverhuset og ble rekruttert for første gang i Halden Fengsel. Aleksander er Røverbloggern vår og skal lage korte videosnutter til roverhuset.no. Aleksander snakker rett fra levra og blogger om alt fra sitt rehabiliteringsopphold til samfunnskritikk.

Kontakt aleks@roverhuset.no

kb

Kjell Robert er reporter i Røverhuset og han var en av de aller første som ble rekruttert i Halden Fengsel. Der laget han blant annet «Robert snakker om ting han ikke har greie på». Kjell Robert har også jobbet for oss fra Bastøy Fengsel, og er nå på overgangsbolig og rusrehabilitering i Drammen. Mens han er i rehabilitering, skriver han ned tankene sine og legger planer for reportasjer. Bli brevvenn med Kjell Robert her.

 

Leave a Comment