Mange innsatte opplever hjertesorg fordi kjæresten slår opp mens man sitter inne. Henriette Steenstrup gir her sine beste råd mot kjærlighetssorg.

Nationaltheatret-skuespiller Henriette Steenstrup (42), også kjent fra blant annet En god nummer to og Dritseint med Edel, har nylig vært gjennom et samlivsbrudd med ektemann gjennom ti år, skuespillerkollega Fridtjov Såheim. Henriette fortalte da hun var på besøk hos jentene på Bredtvet at de skilles som venner, men at hun har opplevd å ha det vondt etter tidligere brudd:

       Det er grusomt å oppleve kjærlighetssorg, men hvis man har gått gjennom det før så vet man i hvert fall at det går over – man tror det bare ikke selv når man står midt oppi det.

Tar tid å slikke sårene

Henriette forteller videre at denne gangen skled de på mange måter fra hverandre, og at det egentlig var en lettelse å ta avgjørelsen om å skille lag. Men har man vondt i hjertet så råder Henriette en til å ta tiden til hjelp og rett og slett bare tillate seg å ha det vondt i så lang tid som det tar å komme seg over den andre personen. I tillegg hjelper det å gråte masse, samt høre på musikk som får deg til å føle bedre og som hjelper deg gjennom den tunge tiden. Og selvfølgelig hjelper det å spise mye is, eller i hvert fall en god del!

Kunne datet en kriminell

På spørsmål fra gutta på Botsen kunne Henriette avsløre at hun kunne ha datet en som har sittet i fengsel, fordi hun synes det er spennende med ”folk som har vært litt rundt blokka” og opplevd forskjellige ting.

       Men hadde det vært veldig mye koder og kjøring hit og dit fortsatt så hadde jeg nok kanskje blitt litt engstelig, så da helst med en som har lagt fortiden bak seg, humrer Henriette.

PS: Vi hører rykter om at Henriette har funnet kjærligheten på ny, men det er uvisst om han har en prikk eller flere på rullebladet. Vi ønsker henne uansett lykke til med en ny og fengslende kjærlighet. 

 

Hør kjærlighetsrådene og mer om Henriette Steenstrup 16:24 minutter inn i sendingen.